torstai 6. maaliskuuta 2014

Ego agilitykoiraksi


Egosta on sittenkin tulossa agilitykoira. Se ei ole tehnyt hommasta liian helppoa. Jo leikkiminen on ollut ongelma, tai oikeastaan lelujen omiminen, mutta siitä lisää joskus myöhemmin. Ego on testailija. Sen on pitänyt katsoa kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot ja sitten vasta on voinut suorittaa tehtävän. Nyt sentään esteet alkaa löytyä :)

Alla on videopätkä Egosta treenaamassa 11 kuukautisena:


Tässä pätkä vastaavasti 12 kuukautisena. Huomaa, että agilityyn syttyminen alkaa!

  

Egon puolustukseksi täytyy todeta, että vaistomaisesti vertaan sitä Olliin. Mutta Egon kroppa ei ole kehittynyt niin nopeasti kuin Ollin. Onhan E isompikin kuin O ja pitkä selkäisempi, joten kiihdyttämien ja käännökset eivät tule niin luontevasti ja aikaisessa vaiheessa. Lisäksi Egon kanssa on käyty kentällä harvemmin mitä kävin Ollin kanssa. Mutta onneks vuoden vanhalla koiralla ei ole vielä mikään kiire saada kaikkea kuntoon :)

2 kommenttia:

  1. Vau, kylläpä Ego on kehittynyt! Jälkimmäisellä videolla näyttää todella hyvältä menolta. Ensimmäinenkään ei ole hassumpi, vain pentumaisempi. ;)

    VastaaPoista
  2. Ekasta näkee tyypillistä pentukäyttäytymistä, pitää vähän testata ja oikein ei tiedä mihinkä suuntaan mennä ja laukka-askelkin on niin pitkä, että sillä ei pääse kääntymään ;)

    VastaaPoista