torstai 13. maaliskuuta 2014

Jaakon opeissa

Odotettu reissu Kaarinaan koitti. Taas sain kotiläksyjä. Paljon asiaa minkä tiesin, mutta mitä en vaan toteuta ja vähän ihan uuttakin.

Alun tein perinteisellä omalla ratkaisullani eli ihmisnuolella (vihdoin ollaan opittu se...). Testattiin myös niistoa ja sehän myös toimi, kun laitoin käteni tarpeeksi alas niin Olli kokosi hypyn. 


Persjätössä katseeni on nykyisin lähtenyt harhailemaan tai paremminkin fokusoitunut eteenpäin ja Olli on jäänyt oman onnensa nojaan. Ei ihme, että tuntuu, että persjättö ei käännä Ollia! Alla video mistä näkee aika hyvin mistä puhun:


Minkä mahtavan fiiliksen saa, kun pienellä parannuksella homma alkaa toimia. Näin myös saksalaisen kanssa tai videolla oikeastaan takaakierto päällejuoksu, mutta saksalaisten tekemisen kanssa tämä vielä tärkeämpää. Montako kertaa mulle pitää sanoa, että pidä ohjaus päällä. Jospa vihdoin tajuan sen.

Olli tiputteli treeneissä hieman rimoja. Toivottavasti koira ei ole jumissa. Alusta on hyvä, joten syy ei voi olla sekään. Täytyy tarkkailla ja ottaa vähän kotihierontaa. Ja onhan taas seuraava kunnon hierontakin varattuna.

Tällä viikolla on muuten ollut ihanat kelit. Ja kaikkein parasta on, että työpäivänkin jälkeen näkee vielä hyvin mennä metsään.

Olli ja  Ego Janan (sisko- ja tätipuolen) kanssa poseeraamassa (kuva Tytti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti