tiistai 5. toukokuuta 2015

Takaakierrot 1/5

Sillä aikaa, kun minä valmistaudun WAO:n reissuun niin te voitte treenata takaakiertoja. Kohta on siis jo lähtö Hollantiin!

Rata on yksinkertainen, ensiksi otetaan suoralta vauhtia, jonka jäkeen tehdään kaksi hyppyä takaakiertona, ja sitten putkeen. Saman voi tietenkin uusia.

TakaakiertoharjoitusJa jälleen kysymys kuuluu, kuinka monella eri tapaa voit harjoituksen ohjata? Ja ennen kuin aloitat pohtimaan niin rajaan vielä sen verran, että tarkoitus on, että koiran reitiksi tulisi mahdollisimman nopea ja suora eli koira ei kierrä johteen eli siivekkeen ympäri vaan kulkee pitkittäin ja kiertää toisen toisen hypyn toisen siivekkeen kautta. Kaikki ohjaukstyylit eivät ihan hirveästi poikkea toisistaan, mutta tyylieroja on.

Aloitetaan saksalaisesta, loput 4 vaihtoehtoa selviää seuraavina päivinä. :)

Saksalaisen perusidea; työnnä koira takaa kiertoon, juokse alta pois mahdollisimman läheltä toista siivekettä. Ehkä tärkeintä on, että takaakiertoon ei mene liian pitkälle vaan suunta on riman keskelle, jotta ehtii alta pois koiran hypätessä. 
saksalainen
Alla on meidän videopätkä kyseisestä ohjauksesta. Lisäksi koosteessa on toisesta treenistä kohta, kun saan Ollin jaloilleni. Treenasin myös Egon kanssa, eipä ole paljon saksalaisia tullut tehtyä, joten tehtiin palkan kanssa.

2 kommenttia: