keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Mitä SEN jälkeen?

Ensinnäkin kiitos kaikille onnitteluista! Niitä on tullut paljon ja niitä on ihana saada. Arjen alkaessa ne ovat elävä muisto siitä kuinka onnekas olekaan. Välillä havahdun muista ajatuksista ja alan vain hymyillä. Se oli oikeesti totta.

Omituista on, että meistä on tullut myös julkkiksia. Voiton jälkeen mediat alkoivat tiedottamaan:

Pääsimme jopa Ylen URHEILUUNkin.
Sitten Aamulehden nettisivuille ja jopa pieni maininta paineittuun lehteenkin.
http://yle.fi/urheilu/suomelle_pronssia_agilityn_mm-kisoista/7470563?fb_action_ids=10152519318498409&fb_action_types=og.recommends
 
Sitten meistä tehtiin juttu ILTALEHTEEN. Nettivideo jo ilmestyi. Myös lehtijuttu on tulossa...
http://www.iltalehti.fi/iltvluontojaelaimet/201409250132537_v6.shtml

 Meitä haastateltiin myös Suur-Tampere lehteen. Anu Kylven kirjoitti mielestäni hyvän jutun. Asiaa enemmän siitä mitä agilityurheilu on, eikä vain "temppuilusta".

Lisäksi meitä on muistettu ihanilla lahjoilla. Ja töissäkin tarjottiin kakkua kunniakseni! Loistavaa arjen piristystä, ettei omien unelmien täyttymys vain pääsisi unohtumaan :)

Kiitos "penturyhmäläiset" (ja Pätysen Jukalle valokuvaamisesta!)
Kiitos Tamskin valkkuryhmä!
Agilityrintamalla tarkoitus oli pitää taukoa, niin Ollin kuin minunkin. Kumpikaan ei onnistunut. Ollin tauon katkaisi Iltalehden kuvaus, mutta toisaalta sitä ei voi laskea treeniksi, joten kohta 3 viikkoa agitonta aikaa on ohi. Minun agilitytaukoni ei ollut tarkoitus ollakaan pitkä, mutta koulutukset ja jo maksetut agilitytunnin, joihin sitten menin Egon kanssa, estivät oikeastaan kokonaan pitämästä taukoa.  Mutta toisaalta ei se haittaa, koska edelleen agility on vaan paras laji.Pian täytyy alkaa tosissaan pohtimaan mitenkä Ollin kanssa treenaamiseen ja kisaamiseenkin tulee suhtautua sen jälkeen, kun on saanut mitalin MM-kisoissa. Lisäksi kaiken herkuttelun jälkeen on taas alettava luomaan pohjaa itselleni ensikaudelle. Punttien ääreen on siis jälleen palattava. Mutta jos treenaaminen tuottaa tämän tuloksen niin ei ensi joulunakaan haittaa herätä aamulla tekemään cardio-jumppaa.


2 kommenttia:

  1. Bongasin teidät ensitreffit alttarilla jaksossa 8 kohdassa 36:29

    VastaaPoista
  2. Todella hyvin bongattu Peetu! Kiitos :D

    VastaaPoista