tiistai 11. maaliskuuta 2014

Itsenäistä treenaamista

Olli pääsi tauolta vähän ajoissa pois. Katselin kalenteriin, että omille treeneille oli niin huonosti tilaa, että oli pakko vähän käydä testaan.

Aloitin treenit Egon kanssa, jolloin Olli keräsi vielä vähän virtaa. Kellottelin Egolle kauanko sillä kestää juosta puomin pituinen matka. Ei mennyt, kun vähän päälle sekuntti. Eikä juoksunopeudessa ollut kamalasti eroa vaikka vaihtelin omaa sijaintiani. Ollin kellotuksiin kamera vähän liikahti, joten aikojen vertaaminen ei niin onnistu. Vähän hitaampi se oli, 1,13 s. Sitten Olli sai mennä puomia. Vauhti oli hyvä, tauko teki tehtävänsä. Nopein oli 2,12 s, mutta vaupautin sen verran hitaammin, että koko suoritus aika oli vähän hitaampi. Juoksukontakteilla aikaa saisi pois. Laukka-askelkin osuu ihan kivasti, mutta olisi semmoisen opettamisessa hirmuinen työ ja epävarmuus kontaktivirheistä ärsyttäisi.

Puomitreeniä:

Egon kanssa tehtiin vielä irtoamis- ja kääntöharjoitusta. Videolta näkee, että irtominen on ihan kohtalainen, kääntyminen ei. Seuraavassa treenissä pitäisi tehdä tiukkaa kääntymistä vauhtipalkalla. Tehtiin myös peruskääntöä, yritin saada siihen etäisyyttä, mutta edelleen kääntöominaisuus puuttuu. Seuraavana päivänä tehtiin Egon kanssa vielä irtoamistreeniä keinun, pussin ja pujottelun opettelun ohessa. Rata näytti kutakuinkin tältä. Sit vaan palkkausta eri kohdissa ympyrää. Ja hauskaa oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti