sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

15.3. kisat, tuplavoitto


Tamsk järkkäsi taas kisat SportDogParkissa. Olli loisti osaamisella, mutta myös liialla innokkuudella. Pitäisi iloita, ne on niitä asioita, mitä olen koirassa aina halunnut. Mutta, kun haluan kontrolloida ja pyrkiä täydellisyyteen. Tulostavoitteelliselle ihmiselle kaksi nollavoittoa tuloslistassa näyttää kuitenkin erittäin hyvältä :)
 
15.3. Lempäälä hyppy (Allan Mattsson) 1/33 (5,12 m/s)
15.3. Lempäälä (Allan Mattsson) 1/39 (4,86 m/s)
15.3. Lempäälä (Allan Mattsson) 5, 13/36 (4,40 m/s)

Medit aloitti hypärillä. Mua väsytti... fiilistä joutu kaivaan, eikä se siltikään oikein lähtenyt. Rata oli kiva ja Olli tykitti jopa 5,12 m/s vauhtia. Voittohan sieltä tuli :)
http://youtu.be/jXLiUTU9McA

Ensimmäisellä agiradalla piti ottaa kontakteja tarkemmin. Olli tuli vähän läpi. Nyt olen niin monet kisat juoksuttanut läpi, että alkaa kostautua. Parasta taas yritettiin ja nollavoitto oli tuloksena. Jos jollain on videomateriaalia tästä niin otan mielelläni vastaan. Mun videokamera ei ollut tätä tallentanut.

Vikalla radalla Olli otti varaslähdön!?! Eipä sellastakaan ole tapahtunut. Meni vähän pasmat sekaisin ja puomin alastulokin tuli läpi. Ja kun ei keskity niin koira voi vaikka kaataa pituuden palasen.
http://youtu.be/JU5sN6XWJxE

Mutta, näistä kisoista taas opin jälleen kerran saman opin. Radalla ei todellakaan saa miettiä mitä tapahtui vaan pitää keskittyä siihen mitä tekee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti