sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Epiksiä ja arki-iloja

Ollin viime kisojen lähtökarkaamisen ja kontaktien läpijuoksujen jälkeen halusin päästä epävirallisiin kisoihin. Niinpä matkasin melkein tunnin matkan Sastamalaan. Egokin pääsi mukaan niin sain reissusta vähän enemmän irti.

Ego kisasi putkiluokassa. (tokat kisat Egolla ikinä) Rata oli kiva. Ainoa vika oli tumma putki, joka U-mutkalla, jyrkällä sellaisella. Ego ei uskonut, että sen läpi voi mennä. Monet muutkin koirat ottivat tältä esteeltä kieltoja ja monet olivat putkessa ihmeellisen kauan.



Tokan radan alku sujui kivasti, kunnes Ego alkoi haluta maaliin, koska sinne vietiin meidän remmi ja se luuli sitä varmaan lelukseen. Ja se putki oli edelleen ongelma..


Ollilla ekan lähdön paikallaan pysyminen oli ihan normaali. Toisessa startissa, kun yllytin niin pylly nousi, mutta käskyllä sain sen helposti alas. Ihana tietää, että viime kisojen varastus oli vain vahinko. A-esteellä Olli tuli läpi molemmilla radoilla. Puomilla hyvä 2on2off, mutta sivuun. Täytyy korjata 2on2off paikkaa suoraksi. Me ollaan käytetty sellaista rinkulaa maassa, se tehosi, täytyy palautella sillä ja samalla tehostaa myös itsenäisiä kontakteja.



Ja mikä parasta, aamulla Olli ja Ego pitkästä aikaa leikkivät keskenään. Leikkiä jatkui myös kisojen jälkeen. Jos koirat ovat onnellisempia niin, että en huomioi niitä kotona niin paljon, niin pysytään sitten tällä linjalla :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti