keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Terveyttä, innnostusta ja onnistumisia vuodelle 2015!

Otsikossa ovat suurimmat tavoitteemme vuodelle 2015. Toivon niitä myös muille. Tämä vuosi on ollut jotain, mistä vain salaa haaveilin, kun Olli tuli minulle. Nyt en uskalla odottaa yhtä hyvää vuotta. Ennen kaikkea pitäisi osata nauttia niistä jokaisesta hetkestä, kun saa mennä täysillä.

Ensi vuodelle varmistui taas yksi iso kisareissu, European Open Saksassa. Alla medien 10 parhaat (jos vain kaikki pisteet on tulleet). Meille Ollin kanssa kertyi huimat 105 pistettä. Ja erityisen ylpeä olen meidän pistekeskiarvosta 4,42 eli tulostaso ollaan saatu kohdilleen.


Joulu meni ja ei treenattu niin paljon kuin piti. Molemmat koirat ovat jokseenkin jumissa. Typerät liukkaat kelit ja kylmyys! Hallilla on kuitenkin välillä tullut käytyä. Kävin muun muassa vetämässä kaverin viikkotreenit. Koirakot olivat möllikoiria, joten tehtiin helpohko ratapätkä niin ettei kovin montaa kentällä ollutta estettä tarvinnut siirtää.
Möllirata - lainattu blogista: http://toiveestatodeksi.blogspot.fi/2014/12/agility-7.html
Suunnitelmissa oli siis treenata suoralla etenemistä sekä takana leikkausta. Takana leikkaus sopi esteväliin 7-8. Välin pystyi myös tekemään valssilla tai persjätöllä, mutta koiran linja oli parempi ja oma liikkuminen oli helpompaa takana leikkauksella. Osa koirista teki koko rataa ja osa harjoitteli pituutta ja rengasta erikseen ja sitten muuta rataa pätkissä. Ihana huomata kuinka on taas päteviä koirakoita muodostumassa!

Hyvä hyvä, ja sitten kohti 2015 vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti