lauantai 6. joulukuuta 2014

Hyvinvointia

Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi!


Meillä on yritetty paratantaa viime viikot hyvinvointia. Ulkona säätila on ollut vähän kehno ja pimeä, mutta ei saa antaa sen liikaa haitata. Ego ja Olli molemmat ovat käyneet hoidossa. Ego sai fyssarilta kunto-ohjelman. Syvien lihasten vahvistusjumppaa kaksi kertaa päivässä ja vielä venyttelyt illalla. Olli on samalla myös aloittanut tehojumppailun.

Myös venyttelyt on jäänyt vähemmällä, joten sekin palasi taas ohjelmistoon. Muun muassa hauista en ole ymmärtänyt venyttää Ollilta ikinä. Kireä se onkin. Kannattaa agilitykoirien siis ottaa hauisvenytys myös mukaan venyttelyohjlemistoon! Tästä blogista löytyi hyvä suht hyvä kuva haukkarin venytyksestä ja muuten ohjeita koiran venyttelyyn.

Lisäksi koirat kävi uimassa Tampereen koirauinnissa. Egokin lopulta rohkaistui hakemaan itse leluja. Olli oli alusta lähtien kunnon vesipetona. Erittäin hyvää lihastreeniä syksyn liukkailla ja sateilla, kun pihalla ei halua olla.

Lisäksi olen panostanut treeniä ennen lämmittelyyn ja jäähdyttelyyn. Ilmojen viiletessä ja liukkailla vammoja tulee niin herkästi. Molemmille koirille hommasin takitkin. Egokin sai ensimmäisen kerran ihan ikioman takin, joka ei ole liian pieni :D


Agilitya ei ole ollut montaa kertaa viikossa. Ollin kanssa ollaan vahvistettu esteosaamista ja testailtu ohjauksia. Alla on video, jossa on muutaman variaatio, joissa vetailin pakkovalssia ja saksalaista, sekä erilaisia pujotteluun vientiä. Lopussa oli vielä keinu, että pääsen palkkaileen nopeista suorituksta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti