maanantai 19. toukokuuta 2014

Superego supermölleissä

Lauantaina kävimme treenaamassa kisaamista. Ego sai mennä radan supermölleissä (hyppyjä ja putkia) ja Ollin kanssa harjoittelimme puomia mölleissä. Rata oli mukava, ei liikaa käännöksiä tai toistoa. Alkua vähän jännitin, sillä toiset koirat olivat aika lähellä. Hyvin Ego lähti kuitenkin matkaani. Vauhtia olisi saanut olla hieman enemmän. Ego oli yllättävän kuulolla ja lopun päällejuoksukin onnistui vaikka treeneissä harvoin saan onnistumaan ensimmäisellä yrittämällä. Omasta ohjaamisestani näkee, että en ole tottunut Egon laukkaan, joka on hieman pidempii kuin Ollilla ja siksi käännökset tulevat myöhässä. Radalta tuli siis nolla, jolla olimme 3. Hävisimme parille nopealle bortsulle.



Ollin puomin 2o2o treenit meni hyvin. Mentiin puomi kahdesta. Puomilla nopeus olisi voinut olla parempi, alastulot olivat ok pysähdyksiä. Toisella puomin suorituksella leijeröin hypyn ja putken ja silti 2o2o:n paikka oli hyvä.

Epävirallisissa kisoissa oli mukana myös meidän muuta penturyhmää ja muun muassa Egon veli Super Dave sai supermölleillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti