sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hyvä agilityviikko

Tällä viikolla on ollut erityisen kivaa treenata agia. :D

Ego:
Ego treenasi maanantaina penturyhmässä. Tehtiin pieni ratapätkä ja se sujui erittäin hyvin. Ego eteni ja oli innoissaan vaikka oltiin eri hallissa kuin missä talvella ollaan treenattu. Testasimme myös ensimmäistä kertaa keinua niin, että se oli asennettu ala-asentoon. Vähän se jännitti, mutta kun namin laittoin alamenolle niin into palautui. Lisäksi Ego on juossut tällä viikolla 2 treenikertaa lankkua. Se sujuu ..öhh... vaihtelevasti. Välillä juoksu on kunnossa, mutta välillä tipahtaa lankulta.

Olli:
Keskiviikon valkkuryhmän treeneissä olimme ensimmäistä kertaa pihalla. Tehtiin Lotta Vuorelan kouluttamaan rataa. Ihana päästä ulos ja oli hyvä sääkin! Vierekkäin olleista putkista en osannut aina kertoa kumpaan piti mennä, mutta nekin saatiin sujumaan, kun vain olin tarkkana.
Torstaina pääsin Maria Salosen treeneihin, mahtava treeni! Pienillä asioilla sain radan toimimaan paljon paremmin. Esim. kun ei pelkää keinua, koska se on vähän vinossa linjassa, voi Olli yllättää ja tehdä hyvän keinun. Puomikin oli ihan super hyvä. Ja ehkä mäkin onnistuin muutaman kerran oikein hyvin.
Lauantaina päästiin vielä Timo Liuhdon koulutkseen. Hyppyradassa oli teknisisä paikkoja, joista lopulta suoriuduin lopulta hyvin. Haastavimpia paikkoja oli kaksi flippiä peräkkäin. Flipit kyllä mielestäni näyttävät aikalailla vastakäännöksiltä, kun katsoo videolta. Myös vippaus vaati hieman treenausta, koska teen niitä suht harvoin varsinkaan tuollaisesta kulmasta. Testasin vippaus kohtaa myös valssilla. Olivat lähes yhtä nopeat. Lisäksi Timo neuvoi esteille linjauksesta, enpä ole tarpeeksi niitä ajatellut. Ei se lyhin reitti esteiden välillä todellakaan ole aina se paras, vaan pitää katsoa tarkkaan myös hyppysuunta, eikä pelkästään ponnistuspaikka mihin olen nyt keskittynyt vaan myös laskeutuminen ja linjaus sen jälkeen.


Ai niin, Ego kävi näyttelyssäkin viime viikolla. Tässä arvostelukin, vaikka agilityyn tämä ei nyt liitykään, ehkä blogin lukijoista koohon omistajia kuitenkin kiinnostaa:

3.5.2014 Tampere kv, Feyaerts Rudy, Belgium
Kooikerhondje, Chirpy Superego (14 kk): JUN EH 2
Well balanced dog. Good head expression. Good angulations front and rear. Could do with more forechest and would like to see more width in body and loin. Moved well but rather narrow behind.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti