sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Juoksua lankulla ja radalla

Juoksuseminaarista lähtien Ego on juossut lankkua kaikissa treeneissä aina muutaman kerran. Tämä blogaus on treeni viime sunnuntailta heti seminaarin jälkeen ja ensimmäinen treeni ulkona. Ego ei ottanut ulkotreeneistä suurtakaan häiriötä vaan keskittyi agilityyn! :)

Ratatreeni:
Treenin päätarkoitus oli tehdä helppo rata nuorille koirille kooikereille ja ei se pahaa tehnyt kokeneille kisaajillekin. Agilityssä pitää välillä päästä irrottelemaan ja nyt kun on päästiin ensimmäistäkertaa ulkokentälle, irroitteluun oli tilaa ja halua!


Egolla oli kivasti vauhtia. Jotkin hypyt jäivät välistä. Etenkin, kun tullaan putkesta Ego helposti jatkaa kaarrosta ja ohittaa hypyn. Toinen vaikea kohta on U-putki ja jos en ole kunnolla näyttämässä niin Ego ei osaa valita suoralla linjalla olevaa päätä vaan kääntyy hieman minuun päin. Itse pitää muistaa viedä liikkeellä ja käteni nousee liian ylös

Olli oli aivan innoissaan, kun sai juosta! Kaaressa irtoaminen hypyille on selvästi vaikeampaa kuin putkeen irtoaminen.

RC2 Ego: 
6 toistoa, osa etupalkalla osa niin, että heitän. Etupalkalla juoksu on hyvää. Heittäessä putosi kerran lankulta. Suurin ongelma on saada Egon fokus eteen heti alkuun, koska se kääntää päänsä minuun ja odottaa lupaa.


katse minuun, joten... ->
...tipahtaa lankulta
hyvä fokus eteen
 
Kiito kuvista Tytille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti