maanantai 5. toukokuuta 2014

Putkijarru ja keppikulmaa

Treenilistalla on jo pitkään ollut putkijarrut ja keppikulmat, ja niitä siis treenattiin, kun pitkästä aikaa pääsin vaikuttamaan. ASB-lehdestä olen bongannut jo aikojan sitten treenipätkän, jossa on näitä elementtejä. Treenipätkässä 1-6 on kutakuinkin Harri Huittisen jostain kisaradasta. Loppu osoittautuikin sitten vielä vaikeammaksi.


Este nro 2 pujotteluun vienti onnistui parhaiten törkkäisyllä tai oikeastaan vetämällä. ensimmäinen rima tippui, jos olin jo valmiina, koska veto oli liian alas. Nro 4 hypylle takanaleikkaus. Nro 6 valssi. Nro 8 putkijarru ja 9 poispäin käännöllä. Sittten seurasi ehkä radan haastavin kohta eli este väli 10-13. vaikka ehdin juuri ja juuri putken jälkeen persjättöön, niin se ei kääntänyt Ollia tarpeeksi ja tuntui, että tulee ihan jaloille. Paras ratkaisu oli, että menin pujottelun vasenta puolta, käänsin koiran putkelle ja lähdin suoraan juoksemaan, jolloin etäisyys putkeen auttoi tekemään paremman käännöksen. Alla kuva ohjaajan linjasta.

Loppurata menikin sitten hyvin ja piiroksesssa tuntunut haasteellisen näköinen vienti puojotteluun 17 onnistui hyvin. Kun on vaan vauhtia niin kyllä Olli hakee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti