torstai 28. tammikuuta 2016

Yhden startin ilot

Egon kanssa jatketaan hyppyratojen kisailua. Tylsä, kun tarjoilla on yleensä vain yksi startti. Egon kanssa on radalla on alkanut olla helppoa. Se on kiltti poika, mutta kuitenkin innokas poika ja olen vähän saanut sen juoksu- ja hyppyrytmistä kiinni. 

Kisat oli Tamskin (eihän me kauemmas jaksettu lähteä). Tuomarina Anne Viitanen. Radan alku oli ihan kiva. Vähän haastetta, mutta ei liikaa. Lopussa sainkin sitten ihmetellä, että mitenkä 1-luokan koiran kanssa, joka ei todellakaan vielä osaa itsenäistä pujottelua seinää päin, radan loppu putkihässäkkä suoritetaan. 

Alku rata meillä menikin suunnitelmien mukaan. Vähän Ego hidasteli käännöksissä. Pujotteluun ampui todella kivasti. Sen jälkeen jäin pakosti jälkeen, kun varmistin, että pujottelee loppuun asti. Sain ohjattu putkeen, mutta linja oli sellainen, että Ego varmaan luki sen takana leikkauksena ja lähti väärään suuntaa. Sain käännettyä ja seuraavassa hetkessä tajusin, että se tulee jaloille, joten yritin olla vaan poissa tieltä. Taka-alalta koiran kääntö on himpun verran hankalaa, mutta löysi se lopulta maalihypyn. Yllätykseni oltiin viiden nollan tekijöiden joukosta kuitenkin nopein, joten käytiin nappaamassa voittopalkinnot. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti