perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuosi 2015

Vuosi 2014 oli minulle ja Ollille niin upea, että sitä on vaikea päihittää. Vuosi 2015 tuntuu edelliseen verrattuna aika laimealta. Elokuun jälkeen emme ole treenanneet emmekä kisanneet. Alkuvuonna saimme hyviä onnistumisia, mutta taso ei ihan ylettänyt sinne minne toivoin. 

Peruskisoissa olemme startanneet vain 21 kertaa. Nollaprosentti oli vain 43 %, kun se viime vuonna yletti jopa 67 %. Ilokseni huomasin, että 9 nollasta voitimme jopa 8. Lisäksi nollien etenemä on jälleen noussut, 4,8 m/s. 

Peruskisojen lisäksi olemme startanneet Suomessa 14 kisaa ja ulkomailla 15 starttia. Näissäkin nollaprosentti on noin 50 % tienoilla. Suomessa voitimme joukkue SM-kisat Tamskin medijoukkueella. Ulkomailla saavutimme Ruotsin valion tittelit ja tutustuimme WAO-kisoihin. Lisäksi edustimme Suomea EO:ssa ja Pohjoismaiden mestaruuskisoissa. Upeita reissuja kaikki!Vuonna 2016 meiltä jää EO valitettavasti kokematta. 69 pisteellä jäimme 26. Mutta ei meillä tosiaan ollutkaan kuin 9 nollaa ja näissä kisoissa sillä ei ihan pärjää. Onnea ja menestystä Suomelle niihin kisoihin!

Egon kanssa aloitimme kisat marraskuussa hyppyradoilla. Yhteensä ehdimme otta 5 starttia, joista saimme nollan ja voiton 4 startilta. Egon nollaprosentti on vuodelta 2015 jopa 80 %!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti