tiistai 19. elokuuta 2014

Pohjoismaiden mestaruus -kisat, lauantai


Koohon Olli lähtökuopissa <3
Saavuimme Tanskaan perjantaina. Sagin puolesta järjestelyt toimivat oikein loistavasti. Kiitos siitä Tiialle ja Jannelle! Henri Luomala toimi kisoissa kuvaajana. Mahtavia kuvia tulikin!

Perjantaina kiertelimme vähän Roskildea- pikku kaupunkia, lepäsimme ja söimme.

Videot kisaradoista: sitten kootut selitykset.



Lauantaina oli vuorossa kaksi virallista 3-luokan starttia. Osallistujia ei ollut kovinkaan paljon noin 30/säkäluokka. Kisapaikkana oli jalkapallokenttä missä oli tilaa. Muualla ei oikein viitsinytkään lämpätä, kun jalkakäytävillä oli aika paljon lasia. Pyörätiet olivat kyllä puhtaana... Luonnon nurmi tunti ihan hyvältä, suht tasalaatuiselta. Sekin sateella kyllä tuli liukkaaksi.

Ensimmäin rata oli hyppyrata. Ihan kivan oloinen. Omaa kroppaa vaan en saanut viriteltyä tarpeeksi. Reisistä tuli puisevat. Ja juuri, kun niitä olisi tarvittu niin jäin vain seisomaan, tai siltä se tuntui, kun Olli porhalsi ohi. No radalta tippui rimakin, että vaikka putkeen olisikin mennyt niin ei se nolla olisi kuitenkaan ollut.







Lämmittelyhypyt
Koska luokat olivat pieniä ei tarvinut kovinkaan kauaa odotella taas omaa vuoroa. Sade piti alkaa vasta klo 14 eli meidän vuodon jälkeen. Säätieto ei aina pidä paikkaansa, joten saimme tutustua rataan tihkusateessa. Pohja meni vähän pehmeäksi ja meidän jälkeen menneistä makseista osa jättikin radan välistä. Tällä kertaa sade vain virkisti omaa mieltä. Rata tuntui meidän radalta. Ja hyvinhän meillä menikin. Paitsi Olli oli herkillä ja kun en ohjannut loppuun asti se tuli hypystä ohi. Tästä syystä 5. Oltiin sitten 7./26 koirakosta. Jäi kuitenkin hyvä mieli seuraavan päivän tärkeämpiä kisoja ajatellin.

Illalla meillä on gaalaillanen, johon myös Ruotsin, Norjan ja Tanskan edustajat oli kutsuttu. 


Medien joukkue
Agility team FINLAND 2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti