sunnuntai 2. elokuuta 2015

Piirinmestikset 2015

Pohjois-Hämeen kennelpiirin piirinmestaruuskisat olivat tänä vuonna jo 1.8. eli ajankohtana jolloin aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja on tuskasen kuuma... tai sitten on 15 astetta lämmitä, tulee kovaa ja välillä sataakin. Valkeakoski siis tarjosi parastaan. Mustikat ja metsämansikat sentään vähän lohduttivat. Päivästä tuli pitkä, koska paikalla täytyi olla lähes koko ajan. Noin 12 h reissuun menikin aikaa. Kunnon päiväretki.


Me starttattiin Ollin kanssa 3 rataa: joukkurata ja yksilön agi- ja hypäriradat. Yhtään pumia ei koko päivän aikana menty (minit sentään meni sen kerran). Joukkueeni oli sama kuin SM-kisoissa (Ella, Pinni ja Hikka). Rata oli Sisko Pulkkisen käsialaa, ei mitään kummallista, mutta kyllä muutamaa kohtaa joutui miettimäänkin. Olin päättänyt, että mennään rennosti ja niin me tehtiin. Annoin Ollin viilettää ja ohjasin, kun siihen oli tarvetta. Tehtiin hyvä nolla. Ei nopein, mutta hyvän mielen nolla. Meidän joukkue oli nopein ja tuloksella 5 päivän toiseksi paras mediryhmä. Hyvä me!

Yksilökisojen agirata oli taas taattua kiinostavaa Mujusta. Muun muassa monet laittoi kalpeiksi neljä välistävetoa. Onneksi Olli on välistävetojen kuningas! Ooh, kun rytmin saa kohdilleen niitä voisi tehdä vaikka sata x) Mutta pikku huolimattomuus keinun jälkeen -> putkeen livahdus, ja meille tuli hylky. 
Hyppyrata oli vauhdikas ja ohjausvaihtoehtojakin oli. Kiva rata, saimme nollan ja sillä voitettiin. Täytyy ehkä vielä kuitenkin jossain kohtaa kellotella olisiko loppu ollut nopeampi, jos olisin muurin jälkeiselle putken jälkeen tehnyt persjätön, sitten valssin ja vienyt viimeiseen putkeen toistapuolta. 


Onnea vielä Kaisa+Hikka medien PiirM voitosta! Sain kuitenkin pystin autooni kotimatkan ajaksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti