keskiviikko 5. elokuuta 2015

Ruotsin valiotuminen

Ollin tittelilitanja on kasvanut jo hyvään mittaan. Viimeisimmät tulokkaat ovat siis Ruotsin agilty- ja hyppyvalioiden arvonimet. Oikeus titteleihin saatii siis jo toukokuussa, kun ennen WAO reissaamisen yhteydessä käytiin tutustumassa myös Ruotsin kisoihin.


Tässä vielä meidän ratasuoritukset videolla. Etenkin viimeinen rata saa hyvälle mielelle, mitenkä Olli voi tykittääkään putkeen niin innolla!?!
  
Miten ulkomaan valiotitteleitä sitten haetaan? Sen maan, jonka titteli on, pitää ensiksi antaa todistus tittelistä. Eli Ruotsin agilityvalion ja hyppyvalion tittelit pitää ensiksi anoa Ruotsin "kennelklubbenilta". Se onnistuu tällä kaavakkeella: http://www.skk.se/Global/Dokument/Utstallning/Blanketter/Ansokan-om-svenskt-eller-nordiskt-championat-ifyllbar_T88.pdf
Laitoin samaan sähköpostiin myös Ollin Suomen valiotodistukset. 

Sitten odottelin pari viikkoa, kunnes postissa tuli todistus, että anomus titteleistä on hyväksytty. Sieltä olisi myös voinut ostaa hienomman muiston tittelistä, mutta jo saadut ruusukkeet riitti meille. 

Tämän jälkeen todistuksesta piti enää skannata kuva Suomen kennelliittoon (valiot@kennellitto.fi), ja he päivittivät tittelit koiranettiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti