maanantai 15. kesäkuuta 2015

SM2015 Oulu, joukkuekultaa!

Tamskin medit, SM2015 joukkuekultaa
Ensimmäinen SM-mitali saatu! Tamskin medeillä se on ollut niin monta kertaa lähellä, mutta tänä vuonna meidän tiimi todella teki sen :) Kiitos joukkeelleni eli Anu+Ella, Noora+Pinni ja Kaisa+Hikka, me kaikki tehtiin hienot puhtaat radat.

Meidän SM-kisaviikonloppu alkoi jo perjaintain kisaradoilla. Tuomarina molemmilla radoilla oli Katarina Virkkala. Hypärillä ainoat kankeudet olivat Ollilla kepeillä ja minulla kolmannen peräkkäisen valssin jälkeen. Ollin(kin) keppeillä kompuroimiseen selvisi vasta miniluokan aikaan syy: keppien tukirauta oli väärällä puolella eli se jäi koiran tassujen alla. Aika kaamea virhe, kun tuollaiset kepit oli kisassa käytössä! Se oli selvästi sääntöjen vastainen este ja jopa vaarallinen. Onneksi itse SM-kisat (la+su) sujuivat oikein mallikkaasti kisajärestäjien puolelta.

Tässä hyppyrata (https://youtu.be/Fi0e9FiBJNA) ja tulokseksi tuli 0 ja sijoitus 2. yli 100 koiran joukosta.

Agiradalla jatkomme urakoimista. Meillä molemmilla oli eritätin hyvä draivi päällä. Kontakteiltä olisi toivonut parempia 2o2o:ja, mutta kaikkea ei voi saada ja kisan ollessa tässä vaiheessa en voinut tehdä niille mitään. Kaikkia koiria ei auta se, että niitä palautellaan tai otetaan uudestaan.
Tässä agirata (https://youtu.be/98qi6E7roRY) ja tuloksena jälleen 0 ja tällä kertaa jopa voiton kera vaikka kisaajamäärä oli kasvanut jopa 128 koirakkoon.
Hyvä Olli! Me ollaan voittajia :D
Launtain joukkueradalle oli oikein hyvä lähteä, kun pohjalla oli kaksi hyvää nollaa ja tieto siitä, että Kaisa+Hikka voi kuitenkin vielä viimeistellä tuloksen. Niinpä mentiin rennolla asenteella ja tehtiin hyvä nollarata (https://youtu.be/wo8u0baGBjY). Tuomarina toimi Mika Moilanen.


Yksilökisan hyppyradan tuomarina toimi Jan Egil Eide. Hänen ratojaan olen ehkä eniten katsellut ja välillä todennut, että ovat aika kimurantteja. Hyppyrata oli  kuitenkin juuri sopivan haastava. Loppu osoittautui vaikeimmaksi. Täytyy seuraavassa blogauksessa kertoa miksi päädyin omaan ohjausratkaisuun. Me selvitimme lopun sujuvasti, mutta radan keskivaiheilla tipahti rima, kun en antanut Ollille tarpeeksi tilaa. Todella harmittava moka ja se vei meiltä mahdollisuudet voittoon tai edes fiinaaliin.

Tässä meidän suoritus: https://youtu.be/LPNb3HW2tSQ.


Kotiin tuomisina niin fyysisiä kuin henkisiä iloa tuottavia juttuja oli paljon. Kiitos kaikille onnitteluista ja kannustamisesta! Ja anteeksi, että osa teistä hävisi rahat veikkaukseen, mutta ehkä niiden rahojen avulla saadaan taas lisää agihalleja! Ihana kuitenkin, että niin moni luotti meihin :)

Ja mainintsinko vielä, että <3 Olli <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti