perjantai 27. kesäkuuta 2014

Egon juoksarit

Ego on nyt tehnyt noin 10 kertaa juoksukontaktitreeniä puomin lankulla. Lankku on lähes aina ollut maan tasossa, muutamia kertoja olen vähän toista päätä nostanut. Treenit aloitettiin siis huhtikuun lopulla. Jotta juoksarit paranisi toistoja pitäisi saada reilusta enemmän! Selvästi huomasi, että nyt tauon jälkeen hommassa oli tullut vähän takapakkia. Kaikkia kertoja en ole jaksanut kuvata (hyi minua). Tässä koosteet niistä kerroista mitä olen kuvannut.

Kolmas kerta oli normitreenien yhteydessä tehty pikajuoksutus. Etenee mielestäni ihan ok. Katsoo kyllä liikaa minua.


Neljännen kerran treenit oli pihalle eli oli tilaa missä juosta :) Etupalkalla homma toimi hyvin, ja myös niin että apuri heittää. Omat heittoni puolestaan ovat huonoja ja huonosti ajoitettuja. Silloin kun olen edellä niin toimii jotenkin, mutta jos jään jälkeen niin Ego kääntyy katsomaan ja todennäköisesti tippuu lankulta. Lisäksi lähdössä oli aika paljon varastamista. Mutta tästä ongelmasta päästään, kunhan Ego oppii hakeutumana lankulle. Toistoja tehtiin 10. Se taitaa olla Egon maksimi. Tämän jälkeen alkaa väsyä. Parempi olisi pitää noin 5 toistossa.


Viides kerta oli joku nopea setti joidenkin treenien välissä. Opettelin heittämistä. Kuudennella treenillä tehtiin 8 toistoa. Kun palkan laittoi eteen niin homma taas toimi. Kun heitin Ego, oli liikaa kädessä ja tippui lankulta. Testasimme pituuden apukeppejä. Niillä pysyi vähnä paremmin, kunhan vain heitin oikein. Tahtoisin kuitenkin tehdä ilman apukeppejä, jolloin niitä ei tarvitsisi häivyttää pois.


Toukokuun aikana teimme vielä muutamia treenikertoja, joita ei videoitu. Heittäminenkin alkoi sujumana, kun heitin oikealla kädellä. Lisäksi lisäsin esteitä alkuun ja loppuun. Ego alkoi jo hakeutua puomin lankulle kauempaakin.

Noin kuukauden tauon jälkeen aloitin liian vaikeasti ja heitot eivät onnistuneet. 10 treenit sitten taas kuvasin. Samat ongelmat nousivat esille. Treeneissä oli putki suorana lankun jälkeen, jolla ajattelin siirtää Egon fokusta niin, että se alkaisi odottaa palkkaa vasta seuraavan esteen jälkeen. En tiedä kuinka onnistuu. Nyt ainakin tuntui olevan vielä kädessä ja lankulle menokin tai sen hakeminen on jo unohtunut.


 Mutta jos aion edetä tässä projektissa niin sitten pitäisi saada hieman enemmän toistoja alle. Ja alkaa lisätä haastetta. Sentään Egolla on hyvä vauhti :) Siitä on hyvä jatkaa.

Treenaamisen pääpainon pidän kuitenkin Ollissa. Seuraava koitos onkin MM-karsinnat Rovaniemellä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti