Välillä teen itse treeninamit, koska näin saa edullisemmin parempaa. Kriteerinä minulla on namille, että se on pehmeä, vähäsuolainen ja terveellinen. Yritän vältellä nakkeja ja juustoa, koska treenejä tulee paljon, ja enkä oikein usko, että ne ovat koiralle kovinkaan tervellistä.
Nyt vuorossa oli jauhelihapalaset. Aineksina jauheliha 400 g, kananmunan keltuaiset 3 kpl, noin 1 dl juustoraastetta. Juustoraaste vähän kiinteyttää, jolloin jauheliha ei murene niin helposti. Nämä namit ovatkin muuten todella hyviä, mutta niistä tosiaan irtoaa silti jonkun verran murenoita. Mutta näitä voi syöttää kuinka paljon vain, ei mene maha sekasin :)
Kun levy on paistunut noin 200 asteessa kypsäksi, niin pilkon laatan palasiin ja annan kuivua uunissa vielä noin 100 asteessa muutamia tunteja. Palasia täytyy välillä tarkkailla ja mielellään käännellä, jolloin ne ei pala, mutta kuivuvat tasaisesti. Kuivuminen auttaa siihen, että palasiin ei jää ällöä limaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti