sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Nolla, nolla, nolla

Mahtavat kisapäivät senkun jatkuvat!
Sain nukkua piiiitkään, koska medit starttasivat viimeisinä. Kisapäivän hyvän vireen lähtökohta on hyvä fyysinen hyvin vointi, joten uni ja ruoka ovat tärkeitä tekijöitä. Koska kisat olivat kotikisat niin eväisiin panostus jäi vähän vähemmälle ja kaivelin vain mitä kaapista löytyi: banaani, myslipatukka, piltti ja palautusjuoma. Ennen kisoihin lähtöä tankkasin vielä pasta-aterian.


Kisakumppaninia aina yhtä innokas Olli. Olli majailee kisan ajan pikkumökissään. Tuttua ja turvallista. Ego oli myös mukana, mutta se majaili autossa häkissä ja pääsi vain kerran sisälle halliin.


Sitten itse startteihin. Hypäri oli rataprofiililta etenevä. Muutamia kertoja joutui miettimään jopa urakalla. Kysymyksiin kuului esim. niisto vai pyöritys. No tein molemmat, mutta onneksi sentään eri kohtiin :D Radan ohjaus tuntui kankealta, mutta Olli toimi moitteettomasti, joten saatiin taas kerran yksi nollavoitto!

Ensimmäisen agilityradan kohokohdat, keinu oli hyvä, puomin alastulos oli erittäin hyvä. Toinen agilityrata alkoi olla vähän liikaa, yritin ehkä liikaa. Lähdössä oli vähän erimielisyyksiä ja A-esteen kontaktin annoin tulla läpi. Mutta ohjausvalinnat toimivat ja Olli liikkui hyvin. Aina jotain hyvää ja huonoa.


12.4. Lempäälä hyppy (Marjo Heino) 1/38 (4,80 m/s)
12.4. Lempäälä (Marjo Heino) 2/47 (4,66 m/s)
12.4. Lempäälä (Marjo Heino) 2/43 (4,48 m/s)

Tämän kisan vedin kuitenkin sillä tunteella mitä agilityyn tarvitaan. Muistin kiittää, arvoa antaa ja hymyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti