perjantai 18. maaliskuuta 2016

Egon ensimmäinen kisajuoksari

Egon kontaktit alkoi olla siinä kunnossa, että uskaltauduin ensimmäiselle agilityradalle. Kisat olivat taas Tamskin hallilla, kaksi starttia agi ja hypäri, tuomarina Kari Jalonen. Kyseessä oli iltakisat, joten työpäivän jälkeen koira ja kamat autoon ja nokka kohti hallia. 
Agilityradalla ei ollutkaan keinua, joten päästiin testaamaan onneksi ensiksi puomia ja A-estettä. Puomin alku oli hieman hidas, kun se pohti keinua. Ja loppu oli hidas ja kun käskytin vähän liikaa 2o2o:a, kun sillä on ollut tapana juosta juoksariopetuksesta johtuen läpi, niin Egon katse oli kohti minua. Mutta suoritti sen kuitenkin. Lisää treeniä vaan seuraavaa kisaa varten.
A-este meni hyvin. Hyvä osuma! Laukat eivät olleet ihan niin rentoja kuin olisi voinut, mutta myös oma liikkeeni oli vähän jännittynyt. 

Miten muu rata ja se hyppyrata sitten meni? Tuplanolla, sijat 2. ja 1. Agiradalla oli minulla pieni unohdus (!) keppien jälkeen ja molemmilla radoilla tuli paljon kaarroksia. Selityksenä kaarroksille voin taas sepitellä, että kun Ollin kanssa on taas tullut tehtyä enemmän niin taisi vähän unohtua, että Egolle pitää kertoa vähän aikasemmin.
Ja alla video:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti