maanantai 28. maaliskuuta 2016

Olli, mun kisakaveri

Pääsin Ollin kanssa kisaamaan. Aina se jaksaa yllättää kuinka hieno kisakoira se on. Jotenkin nyt, kun ollaan jouduttu olemana tauolla, mikään ei ole itsestään selvää ja kaikki onnistumiset tuntuvat suurilta voitoilta. Ja tietenkin itse kisaaminen on etuoikeus. Saan kisata Ollin kanssa!

Pääsiäsmaanantaiaamun vietimme Tamskin hallilla. Ensimmäisen radan tuomaroi Salme Mujunen. Olimme kolmas starttaaja se sopi minulle mainiosti, koska tykkään yhdellä rykäyksellä hoitaa rataantutustumisen sekä itse juoksun ja sen jälkeen voi edes hetken hengähtää ja syödä. Olli oli todella innokas ja hieman näköjään varasti lähdöstä ja sitten mentiin. Olli juoksi kovaa, mutta silti jopa putkijarru toimi yllättävän hyvin. Juoksu A:lta otti selvän osuman. Loppusuoralla hieman kysyin, kun en juossut kunnolla. Heti huomaa, että juoksutekniikkatreenejä en ole talven aikana tehnyt. Tällä radalla teimme vuoden ensimmäisen agiratanollan ja sijoitus 2.
Toisen radan tuomarina toimi Esa Muotka. Rata oli koiran näkökulmasta hyvin etenevä (alla kuva). Meillä oli hauskaa ja me teimme hienon radan. Ainoastaan yksi rima jostain syystä tippui, taisin olla hieman edessä.
Olin ilmoittautunut vielä hyppyrataan. Kuitenkin päädyin ensimmäistä kertaa elämässäni jättää radan väliin. Nyt tuli siis se raja vastaan, että päätin säästää koiraani, koska yksittäisellä hyppyratanollalla emme tällä hetkellä tee mitään. Olli oli niin onnessaan, kun pääsi kisaamaan ja niin minäkin. 
Radat eivät olleet lähelläkään täydellistä, siksi en niitä heti kisan jälkeen halunnut katsoa. Korjattavaa ohjauksessani löytyy aika paljonkin, mutta meillä oli huikean hyvä meininki ja sitä aion muistella koko seuraavan viikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti