torstai 2. heinäkuuta 2015

MM-karsinnat 2015

Viikonlopun ohjelmana oli MM-karsinnat Jyväskylässä. Lähdin hyvillä mielin kisaan, ei jännittänyt niin kuin SM-kisat. Isoihin kisoihinkin turtuminen alkaa siis taas, talven jälkeen oli vähän kankeutta.

Oltiin varattu hotelli jo perjantai yöksi ja hyvä niin, sillä medit aloittivat klo 7.30. Suunnitelma oli syödä joku rahka ja mennä juoksemaan rata, sen jälkeen on ansainnut vasta hotelliaamiaisen. Ja suunnitelma toimi. Hyppyradan profiili ei suosinut meitä vaikka ei se mitenkään mahdoton ollut ja hyvät linjat koirakin sai. En oikein keksinyt mitä tehdä putkien välissä oleville vinoille hypyille. Päädyin päällejuoksuun, mutta Olli luki sen saksalaisena ja haki putkeen. Sain kuitenkin kalasteltua sen pois. Pääasia, että saatiin nolla ja oltiin sunnuntailla! Kotona kyllä tuo kohta meni treeniin...
Hyppyradan kohta (kuvan lähemmästä putkesta serpentiininän keltaiset hypyt, sitten punainen hyppy ja putken kauempaan päähän) aiheutti muillakin kuin minulla päänvaivaa.
Aamiaisen, päikkäreiden ja lounaan jälkeen menimme taas Jattilaan katsomaan agiradan valmistumista. Vasta kotona tajusin kuinka kiva se oli, tai kuinka Olli ystävällinen rata oli. Harmitti mahdottomasti, kun 3 hypylle valssasin ehkä elämäni huonoiten ja Olli ei tällä kertaa pelastanut vaan tiputti riman. Muuten olisi ollut voittoaika. Jäimme siis ilman pisteitä. 

Maksien vielä kisatessa me menimme nukkumaan. Sunnuntai aamuna aloitimme klo 9. Olli oli todella taitava kaikki päivän kolme rataa. Se kulki hyvin, teki hienot kontakti ja oli muutenkin paras kisakoira mitä voin toivoa. Olli, mun lentävä liitotykki <3. Se ei kuitenkaan riittänyt tällä kertaa kuin yhteen nollaan. Kahdelta ensimmäiseltä radalta saimme hylyn, koska ohjasin hieman vinoon ja Olli valitsi viereisen esteen. (Ja tällä kertaa ei edes menty putkeen!) Finaalin vedimme rennosti ja yritin nauttia, sitähän varten tänne tultiin. On niitä parempiakin fiiliksiä kuitenkin radalla ollut.

Finaaliradan ansiosta nousimme sijalta 22 sijalle 7. Ja näin ollen pääsemme Pohjoismaiden mestaruuskisoihin! Harmittaahan se, että ei päästä puolustamaan MM-kisojen yksilöpronssia eikä PM-joukkuekultaa. Mutta nyt mä haluan treenata, olin jo vähän unohtanut miltä voiton nälkä tuntuu ;)

Tässä meidän neljä ensimmäistä suoritusta videolla. Jos hei joku sattui kuvaamaan meidän finaaliradan niin ottaisin omaan videoarkistoon mielläni tuon pätkä... Löytyyhän se toki livestreamistä kohdasta 59:30, mutta olisi se mukava olla itselläkin.

Isot onnittelut vielä viikonlopun parhaille Sannille, Jadelle, Tainalle ja Kaisalle! Mahtavaa menoa, olette niin ansainneet paikkanne Italiassa.
Medien MM-karsintojen tulokset, 10 parasta, jotka ovat siis maajoukkueessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti