maanantai 13. heinäkuuta 2015

EO- ja PM-leirit

Pääsimme viime viikonloppuna treenaamaan ATT:lle Tiia Vitikaisen ja Janne Karstusen oppeihin. Lauantaina oli tiedossa EO:n tuomareiden rataprofiileista tehdyt treenit ja sunnuntaina vuorostaan Pohjoismaiden mestaruuskisojen tuomareiden haasteista. 

Piiiitkästä aikaa pääsimme Ollin kanssa agilityesteille koko viikonlopuksi, mutta niin, ettei tarvinnut jännittää kisatuloksia. Kuinka siistiä olikaan vaan treenata?! Vaihtaa ajatuksia ohjausvaihtoehdoista, stempata muita, juosta täysillä ja katsoa kuinka koirat nauttii. Treeniaikaa meille oli varattu molempina päivinä 2 x 15 min. Tehtiin vähän lyhyemmät pätkät, ja Ollilla oli vielä hyvinkin virtaa vielä viimeisissäkin treeneissä.

Erityisesti Tiia Vitikaisen hypäriradan treenit olivat meille mieleen. Tehtiin yhdessä ja täysillä, testailtiin eri juttuja, löydittiin parhaat vaihtoehdot ja sit vaan painettiin menemään. Treeni-, kisamotivaatio ja luotto omaan tekemiseen kasvoivat taas hurjasti. Leiriviikonloppu todellakin teki tehtävänsä. Kiitos Sagi!

Muutamia treenipätkiä sain videolle. Tässä sitä huippumenoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti