perjantai 13. maaliskuuta 2015

Agilityt on off

Ei olla tehty 2on2off:ja, vaikka niin otsikosta voi helposti luulla. Me ollaan agilityssa vaan off-vaiheessa. 

Käytiin toistamiseen Laioksella. Olli ja Ego  olivat molemmat pikkuisen parempia. Nyt siis päästiin hoitamaan niin kunnolla. Egossa on vaikea huomata missä kunnossa se on. Ollin kävelyä pidemmin seuranneena, sen tutkiminen on helpompaa. Ja parempaan Olli minustakin on mennyt, mutta hoito tuli kyllä taas tarpeen sillä selvästi askel alkoi taas hieman enemmän painamaan. Ja koska tämä on koirablogi, niin voin todeta, että molemmat ulostaa nyt paremmin. On se jännä, että mitenkä koko kroppa toimii yhteen. Eikä ensimmäiseksi eikä toiseksikaan tulisi mieleen, että kun jos koiran maha on ollut löysällä jo jonkun aikaan, niin ruuan vaihdon sijaan kannattaisi koira viedä osteopaatille, että tulee kuntoon. 

Koska agility taas joutui tauolle, piristin itseäni ostamalla uudet juoksukengät, Nike free 5. Tykkään juosta ennemmin paljasjalkatyyppisillä kengillä, koska niillä saa paremmin tuntumaa maahan varsinkin agilitykentällä. Ja koska treenaan agilitya varten, niin totta kai käytän juoksussa saman tyyppisiä. 

Ehkäpä olen taas kehittynyt hieman pikajuoksussa. Tajusin, että kädet vispaa. Olen kontrolloinut niiden liikettä eteen päin, mutta en taakse päin. Siispä kädet kuriin ja posket rennoiksi niin johan juoksu keveni. 
Facebookissa kiertää "piiritä koirasi nameilla" -haaste. Olli sai osallistua. Pari namia lähti katos Ollin jalan vierestä, ei nenän edestä, koska sitä on treenattu. Namirinkiä jouduin muutaman namin verran siirtämään loppuotokseen, sillä Ollin siirtyminen oli hieman haastavaa ja karvat liikuttivat nameja. Täytyy joskus Egon ruokakin laittaa sen ympärille. Pikku poika ei kyllä varmaan malta... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti