maanantai 3. marraskuuta 2014

Kun jotain huonoa niin on hyvääkin

Mieli paranee kummasti, kun lähtee Ollin ja mukavan treenikaverin kanssa hallille. Ja kun treeni sujuu loistavasti, rata on jo valmiiksi rakennettu ja koira kulkee kuin unelma, niin ei jaksa murehtia vastoinkäymisiä tai sitä, että kotona ollaan vasta yhdentoista aikaan illalla.

Treenin ehdottomia plussia oli, että 2o2o:t toimi sekä puomilla että A-esteellä vaikka niitä kisakauden jälkeen en ole paljon muistutellut (tauko on tehnyt taas tehtävänsä ja koira oppinut itsestään ;) ), pujottelulla onnistui leikkaukset edestä että takaa ja huippuna kaikesta takanaleikkaus toimi paremmin kuin valssi ja keksin vielä miksi.

Kyseessä oli alla oleva radan pätkä, joka kuuluu siis pidempää versioon, mutta tuossa on se oleellisin. Halusin, että koira kulkee lyhintä linjaa pitkin eli kuvassa mittalinja. Sovitin ensiksi valssia esteväliin 3-4. Sen olisinkin saanut toimimaan nuolten osoittamalla tavalla kulku suunnilla, mutta vaikka pääsin esteeltä 1 lähtemään liikkelle hyvin niin en silti ehtinyt juoksemaan koiran linjan taakse ja kääntämään vielä oman kulku suunnan esteelle nro 4 kohti.

Mutta joko en ehtinyt, alla kuvassa sininen rasti kuvaa paikkaa jossa tein valssia -> koiran linja lähti kiertämään minua, ei todellakaan lyhyin reitti.
Tai en saanut käännettyä itseni tarpeeksi aikasessa, linjani lähti violetin nuolen suuntaan -> koira teki hirveän kaaren, ei todellakaan lyhyin reitti. Putki toisessa päässä vahvistaa entisestään efektiä.
 
 Niinpä testasin pientä vekkausta 3 esteelle ja sitten antaa koiran mennä ohi ja jatkaa este nro 5 putken päätä kohti niin koira liikkuu täydellisellä linjalla. Aina ei siis kannata rynniä.

2o2o toimii metsässäkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti