maanantai 8. syyskuuta 2014

Piirin mestaruudet Nokialla

Sunnuntaina kisattiin Pohjois-Hämeen piirinmestaruuksista. Tuomareina toimivat Anders Virtanen (hyppyrata) ja Henri Luomala (agilityrata ja joukkueagirata). Kisat pidettiin Nokialla NPKH:n majalla. Oli nätti päivä ja medien alettua aurinkikin alkoi paistamaan sopivasti, välillä jopa liian kuumasti. Kun jo piirinmestaruuskisat tuovat jännitystä ilmaan, niin jännitti kahta kamalammin, kun ajatuksena oli, että tämä on meidän kenraali MM-kisoihin.

Onneksi hyppyrata tuntui niin mukavalla, että jännityskin katosi. (Andres Virtasen hyppyrata) Siinä oli tarpeeksi haastetta, mutta sai kuitenkin mennä täysillä. Me oltiin Ollin kanssa kisojen alkupäässä mikä sopi meille. Pääsimme siis heti kohta tutustumisen jälkeen radalla ja hyvinhän se sujui. Hieman jäi harmittamaan, etten tiennyt etukäteen omaa ja koiran vauhtia suoralla putkella, koska olisin hyvinkin ehtinyt muurin jälkeen hypylle tekemään valssin. Hieman tuli siis annettua tasoitusta, mutta eipä se näissä kisoissa haitannut, sillä meillä oli noin 3 sekuntia parempi aika kuin seuraavalla.

Agilityrata ei lähtenyt sujumaan oikein missään kohtaan. Onneksi videolla meno näyttää kuitenkin yllättävän hyvällä. En kehtaa kertoa niitä 5 paikkaa, missä piti kuviot tehdä erilailla.... Rima sieltä kuitenkin tuli alas, kun valssasin eteen. Eli tuloksena harmittava vitonen. Mutta oltiin me taas nopeimpia :)Piirinmestaruuden yhteistuloksena siis 5, joten jäimme kärjestä, vaikka yhteenlaskettu aikamme olikin ylivoimainen.

Joukkuekisassa starttasimme samalla kokoonpanolla kuin SM-joukkuekisassa eli Anu+Ella, Johanna+Tikru, Kaisa+Hikka ja Outi+Olli. Kun meidän vuoro oli mennää, niin pohjalla oli Anun ja Kaisan tekemät nollat. Tiesin, ettei kisa ajalla tule ratkeamaan, joten otin A:n kontaktia vähän varmennin. Olli tuli läpi... joten jatkettiin siitä vähemmän tyylikkäästi pujotteluun. Nolla se meilläkin kuitenkin oli. Ja JEE!, joukkuevoitto!
 
Pohjois-Hämeen kennelpiirin joukkuemestarit!
 Näillä tunnelmilla on hyvä jatkaa kohti Luxemburgia.


2 kommenttia:

  1. Te olette super-pari, hurjasti tsemppiä Luxemburgiin, nauttikaa!!

    VastaaPoista
  2. Onnea joukkuevoitosta! Tosin yksilöradatkin oli ihan omaa luokkaansa, :) harmi se yksi rima!

    VastaaPoista