tiistai 26. heinäkuuta 2016

Montako nollaa tarvitaan, jotta nousee 2-luokkaan?

Serti-poika 
-   "Kolme riittää" sanoin Olli. 
-   "Tai sitten voi käydä tekemässä 11!" Ego pohti.

Ego sai viimeisen puuttuvan nollansa Tamskin iltakisoissa 20.7. Yllättävän monta starttia tuli ykkösissä otettua, yht. 17. Tämä siis siksi, että kontaktiesteet eivät olleet valmiita ja sitten kisoissa aina agiradoilla sattui jotain. Hyppyradat on aina mennyt hyvin, vain kahta hyppyrataa Ego ei ole voittanut. Ja kaikista 17 s 1-luokan startista nollia oli tosiaan 11 (nollaprosentti 64 %) ja hylkäyksiä vain 1 (9%). Aikaa tähän meni lähemmäs 8 kk (radoilla vietetty aika on sentään vähemmän ;D ) 

Vertailun vuoksi Olli on tehnyt 1-luokassa 19 starttia, joista nollia 3 (nollaprosentti 16%) ja hylkäyksiä 9 (47%). Aikaa Ollilla meni 3 kk. 

Viimeinen startti oli Huittisen Harrin käsialaa. Ei mikään helppo ykkösille. Seuraava hypäri olisikin ollut ihanan vauhdikas, mutta eihän me siihen päästy, ku seuraavaks kisataan 2-luokassa!!!


Pujotteluun vienti olikin aika vaikea, kun ei tuollaista kulmaa (niin että jään ulkopuolelle) olla treenattu. A-esteelle ei saanut kunnon vauhtia, kun käännös söi kaiken ja esteväli oli lyhyt. Puomin jälkeinen hypylle törkkäys oli myös haasteellinen, mutta meidän 2o2o-tekniikalla ei tuottanut ongelmaa. Radasta videon näette ehkä joskus myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti